Nytt år och ny medarbetare! Vi inleder 2018 med att hälsa Ola Fristedt från Karlshamn i Blekinge varmt välkommen till vårt team på Circom. Han har arbetat inom IT-branschen i hela sitt yrkesverksamma liv och har under de senaste tio åren drivit eget företag inom mobilreparation.

– Utöver det har jag även arbetat inom telekom, konsultat till operatörer och hjälp företag med att förstärka mobiltäckningen inomhus – något jag kommer att ta med mig till Circom.

Hos oss på Circom kommer Ola att arbeta som teknisk säljare med spetskompetens inom telekom i vårt kontor i Karlshamn, men även vara tillgänglig för våra kunder runt om i Blekinge och Skåne. Som ett par exempel om vad Ola kommer vara verksam inom kan vara att t.ex. integrera en stabil wifi miljö, eller att ta fram olika lösningar som nyttjar 4G och kommande 5G näten. I och med utbyggnad av dessa så kommer det nya möjligheter om hur ett företag kan implementera telecom i sina vardagliga rutiner. Allt för att underlätta och effektivisera sin telecom och mobila IT.

– Vi har varit samarbetspartners i olika projekt tidigare och de är väldigt lätta att ha att göra med, men framför allt är de duktiga. Jag vill utveckla mig mer inom sälj och det känns perfekt med all kompetens som jag har runt omkring mig nu.

Vi på Circom kommer nu att arbeta mer med förstärkning kring mobildelen eftersom wifi och mobilt går hand i hand. Ola kommer även att sätta sig in mer i övriga produkter och tjänster som Circom erbjuder.

– IT och telekom samt hur intelligenta lösningar däremellan underlättar vardagen, har alltid varit ett stort intresse. Det ligger mig varmt om hjärtat säger Ola.