Sölvesborgaren Mattias Ostrowski är minst sagt en mångsysslare. När han inte fotograferar, matar höns eller skördar honung hemma på landet där han bor tillsammans med sin sambo och två barn lyfter han gärna vikter eller kollar på MotoGP. Med tolv år som it- och systemtekniker i bagaget blev han i januari det senaste tillskottet hos Circom.

Vad får du att fungera på Circom?

– Jag skulle säga helheten, eftersom jag arbetar väldigt brett. Även om mitt specialområde är serverdrift hjälper jag gärna kunderna med vad de än har för teknikrelaterade bekymmer.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag gillar att köra hoj, och tog därför MC-kort för fem år sedan. Annars är jag en riktig hemmafixare och hemma på landet har vi en hönsgård med lite höns och kycklingar. Sedan har jag även skaffat en biodling, så när det är säsong skördar jag honung. Självklart har jag även ett tekniskt intresse hemma, speciellt när det kommer till hemautomation där du kan styra värme, lampor och allt möjligt.

Tre snabba med Mattias Ostrowski

Bästa/sämsta egenskap? Den bästa är att jag är väldigt positiv och social som person. Den sämsta är nog att jag kan vara lite väl ivrig ibland.
Favoritplats? Hemma!
Senaste filmen du såg? Senaste Avengers på bio. Blev faktiskt positivt överraskad – och då är jag ingen fanatiker.