Asarumsbo, inredningsfantast och Spanienälskare. AnnCatrin Nord har jobbat på Circom sedan november 2018. I dag har hon stenkoll på det administrativa med allt från inköp och fakturering till ordermottagning. Det är inte heller omöjligt att du får prata med AnnCatrin om du ringer till växeln, hon tar nämligen emot en hel del samtal under dagarna.

 

Vad får du att fungera på Circom?

– Ordning och reda och strukturen. Jag gillar att planera och strukturera saker och det skulle jag säga är en av mina styrkor.

 

Vad gör du när du inte jobbar?

– Umgås med familj och vänner. Tycker om att inreda i hemmet och att resa. Spanien är helt klart favoritstället och planen är att vi ska dit i slutet av sommaren eller till hösten. Redan i maj ska vi faktiskt till Prag, det ska bli väldigt roligt.

 

Tre snabba med AnnCatrin

Smeknamn? Min familj och mina närmsta vänner kallar mig Acke, men annars är det AC.

Äter helst? Thai.

Senaste låten du lyssnade på? High hopes med Panic! at the Disco.