I år är allt lite annorlunda, men det blir jul ändå.

Vi har nog alla på olika sätt fått anpassa oss till vår nya vardag både privat och på jobbet, så även jultomten. Det kan kännas tråkigt att just julen, som är traditionens högtid, kanske får firas på ett lite annat sätt. För vad vore en jul utan choklad och skumtomtar, glögg och julmust eller julklappar?

Därför blev vi på Circom väldigt glada när vi nåddes av nyheten att jultomten har immunitet mot coronaviruset och kommer att komma med julklapparna i år, trots att han uppenbarligen är i en riskgrupp.

Men en julklapp kan göra gott även om den inte ligger under granen. För åttonde året i rad skänker vi pengar till välgörande organisationer och deras arbete. I år går vår ena julgåva till Bris arbete för att fler barn ska få möjligheten att berätta om det som känns svårt och tungt, till och med på julafton.

Virus känner inga gränser. Det gör inte heller Läkare utan gränsers arbete och vi valde att ge vår andra julgåva till denna oberoende medicinska hjälporganisationen som ger livräddande sjukvård till dem som behöver det mest – oavsett vem, oavsett var, oavsett varför.

Behöver du support eller vill kontakta oss under helgerna, har vi på Circom öppet som vanligt mellan 7-17 alla helgfria vardagar.

Vi önskar alla våra kunder en riktigt god jul och gott nytt år!