De 12 augusti 2019 började en ny medarbetare på Circom. Ola Ling har en lång och gedigen erfarenhet inom IT-branschen. Han har bland annat jobbat flera år på Karlshamns  IT-företaget Netcomp och kommer nu stärka den växande organisationen på Circom.

Vem är Ola?

En två meter lång förtroendeingivande drake (enligt kinesiska horoskopet) av årgång 76 som arbetar för långsiktiga relationer med genuint engagemang för varje kunduppdrag.

Det är fullt ös på jobbet i kontrast till fritiden då han lever efter mottot – livet är fem knop. Mest för att han älskar att puttra runt i sina lilla motorbåt i Hällaryds skärgård. Han bor i Matvik utanför Karlshamn med sin sambo och tillsammans väntar de sitt första barn efter nyår. När de inte är på havet så njuter de av sambons fantastiska hummerpasta. Ola älskar blått som i skyar och hav men framförallt himmelsblått som i Malmö FFs granna tröjor.

Ola Ling make IT work!

  • Förtroende är en stark faktor i vår bransch, berättar Ola som känner att Circom lever den värdegrund som är närmast hans egen. Det personliga och prestigelösa finns redan i mig nu när jag ska in i den för kunderna så välkända ”Circom-andan”.

Den första tiden på Circom har Ola presenterat sig som Circoms nye tekniske säljare, främst för befintliga kunder men framåt kommer han även arbeta utåt mot nya kunder. Ola kommer arbeta geografiskt över hela södra Sverige och vill du boka ett möte eller varför inte en lunch med Ola så tveka inte att maila honom på ola.ling@circom.se