Läs mer om vårt samarbete med Ventex Entreprenad AB i Affärstidningen Näringsliv nr 5 – 2016 / Framtidens Blekinge.

Ventex Entreprenad AB är ett ventilationsföretag från Sölvesborg som växt kraftigt både i omsättning och antal anställda det senaste året. Circom är en viktig samarbetspartner för Ventex. Circom är en drivande kugge i effektiviseringsarbetet. Mestadels handlar det om att bygga upp relevanta och anpassade IT-miljöer.

Varför anlitar Ventex Circom som IT-avdelning?

– Vårt företag är för litet för att ha en egen IT-avdelning. Circom har lärt känna våra behov och vi har själva inte tid att lägga energi på teknik. Vi måste vara konkurrenskraftiga i vår helhet, säger Jörgen Granath som är VD för Ventex.

Vad gör Circom för ert företag idag?

– De ser till att servrar och arbetsstationer fungerar, att backup tas varje dag, att mailen fungerar. Hosting och all backup ligger hos dem. Men de har även ansvar för alla inköp av datorer, programvaror och lösningar. Det tar för lång tid för oss att övervaka marknaden gällande olika typer av verktyg och de vet redan vad som är bäst för oss, berättar Jörgen.

Hänger ni med i digitaliseringen?

– Absolut, vi känner att vi hör till dem som har utvecklats mest och snabbast på marknaden. Byggbranschen kräver mer och mer dokumentation, och att mer sker digitalt, berättar Jörgen.

Läs hela artikeln här:
Läs mer här