Vi behöver stärka vårt företag med en IT-konsult med brett kunnande inom teknik och IT, gärna med några års dokumenterad erfarenhet av arbete med olika former av IT-lösningar. För oss är det viktigt att du är intresserad av att lyssna på våra kunder och att arbeta för att sy ihop effektiva och långsiktiga lösningar. För att kunna erbjuda våra kunder det bästa, tror vi att du är intresserad av innovation och utveckling inom vårt område.
Du bör ha kunskap inom Microsoft Windows server & Office 365, virtualisering, grundläggande nätverk och allmän IT-säkerhet. Vi lägger stor vikt i social kompetens och bemötande av kund. Vi tror att du liksom vi är lösningsfokuserad och vill arbeta med att ge effektiva och strukturerade IT-lösningar. Hos oss får du arbeta med stort personligt ansvar och vi är lyhörda för dina önskemål om utveckling av din tjänst.
Viktigast är att du delar vårt engagemang och viljan att vara med och växa med oss!

Vi är Circom
Du får en tillsvidareanställning hos ett lokalt IT-företag i Karlshamn, Blekinge med stort kundengagemang. Vi växer stadigt och långsiktigt tillsammans med våra kunder, som är allt från stora internationella stora företag till små lokala entreprenörer.
Vårt motto är att alltid lyssna på kunden och hitta den bästa enskilda lösningen, vilket innebär att vi arbetar med IT-lösningar som har både bredd och djup.

Tjänsten
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering i Karlshamn, tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi besöker ofta våra kunder på plats, vilket ställer krav på körkort. Löneanspråk och övriga anställningsvillkor diskuteras när vi träffas.
Skicka ditt CV och några rader om dig själv till marcus.thengius@circom.se
Frågor besvaras av Marcus Thengius på e-post eller telefon 0454-57 47 31.
Vi ser fram emot din ansökan.