Circom gör arbetsdagen enklare för El-installationer i Karlshamn

El-installationer i Karlshamn AB startades 1989 av Fredrik Jönsson. Det är ett lokalt elinstallationsföretag som arbetar med både större projekt och privat service. I dag driver de även sin verksamhet i Kristianstad-Åhus och i Karlskrona genom Lampans Elinstallationer. Totalt är de 70 anställda. I Karlshamn arbetar de vägg i vägg med Circom som hjälper dem med olika IT-lösningar sedan 2013.

– De hyr lokal av oss, så de är alltid nära. Det är fantastiskt att ha dem här i huset, berättar Lotta Hermansen som har hand om administrationen på El-installationer i Karlshamn.

El-installationer i Karlshamn köper IT-kompetens av Circom eftersom de vill kunna fokusera på sin verksamhet fullt ut. De måste alltid kunna förlita sig på ett driftsäkert system som möjliggör säker leverans till sina slutkunder. Att det finns ett fungerande IT-system är därför a och o.

– Det är viktigt att ekonomisystem och andra program bara fungerar. Vi har växt mycket och nyligen gjort ett sort serverbyte med hjälp av Circom, berättar Katarina Jönsson som har hand om ekonomin.

Att Circom dessutom finns ett stenkast från Lotta, Katarina och de andra på El-installationer i Karlshamn underlättar mycket. Skulle det hända något är någon av Circoms tekniker snabbt på plats.

– Tillgängligheten är viktig för oss, och det underlättar att de alltid finns i närheten. Vill vi ha svar på en fråga får vi alltid hjälp direkt, säger Katarina.

Med Circoms IT-lösningar kan El-installationer i dag växa i lugn och ro, och fokusera helt och hållet på det är de är bäst på – elinstallationer.